- 7987
- Наявність: Немає в наявності
- Product Code: 486200
- Артикул: 15751
Опис
Пакети рифлені для вакуумного пакування, прозорі в пачках по 100 штук, розміри 10 на 15 см. Кожна плівка пакета виготовлена з 5 шарів. Товщина рифленої сторони 85 мкм, товщина гладкої - 90 мкм. Температурний режим використання -40С до +100С.
Вакуумна плівка виготовлена з ексклюзивного матеріалу, що складається з п'яти шарів:
- 2 шари - для запобігання попаданню повітря;
- 1 адгезійний шар;
- 2 захисні шари.
Freshield – структура плівки
РИФЛЕННЯ
Пакеет складається з гладкої та рифленої сторін. Рифлена сторона виходить із гладкої плівки шляхом видавлювання на її поверхні ромбоподібних осередків, які збільшують міцність плівки. Між осередками утворюються повітряні канали для гарантованого видалення повітря з усього обсягу. Структура плівки забезпечує її підвищену міцність, непроникність для кисню та стійкість до низьких температур до -40 °С. Висока міцність дозволяє використовувати упаковку кілька разів.
Текстурована (рифлена) плівка в пакетах. Пакет товщиною 85 мікрон, підходять для ВСІХ типів побутових вакуумних пакувальників та безкамерних вакуумних пакувальників (вакуумний пакувальник), плівка для вакуумування дозволяє зберегти всі поживні властивості продуктів без використання антиоксидантів та антиокислювачів
100% безпечний склад: поліетилен-поліамід (РА/РЕ)
ПРИЗНАЧЕННЯ
У процесі зберігання при низьких температурах волога з продуктів з часом випаровується. Якщо продукт не упакований належним чином, то при низьких температурах втрата вологи відбувається дуже швидко. Особливо такі продукти як м'ясо та риба можуть отримати так званий морозний опік (у просторіччі «виморожування»), при якому втрачається смак і колір продукту. Щоб продукти не страждали від морозних опіків, зберігати їх слід лише у якісно упакованому вигляді. Плівка рифлена для вакуумного пакування блокує випаровування вологи та захищає вміст, запобігаючи одержанню морозних опіків та допомагаючи зберегти їжу свіжої довгий час.
Плівка призначена для вакуумування у безкамерних вакуумних пакувальниках різної продукції (сири, овочі, фрукти, ковбаси, в'ялене м'ясо та ін.) у невеликих магазинах та ресторанах.
Плівка придатна для заморожування продуктів та їх виготовлення за технологією Sous-Vide (Су-Вид).
ВИКОРИСТАННЯ
Процес вакуумування складається з кількох етапів:
- дістати пакет, розкрити його;
- покласти потрібний продукт у пакет;
- виконати вакуумування продукту і запаяти торцеву сторону.